Contact

Nina Folkersma
Amsterdam
+31 (0)6 431 66 097
nina@ninafolkersma.nl

2 Comments

 1. Gerard en Janine

  Hoi Nina,
  wij zijn vandaag in de oude kerk geweest om je tentoonstelling te zien: érg mooi. We hebben ademloos gekeken, er was zon door de ramen, een práchtige sfeer dus, óveral bloemblaadjes op de oude graven, het orgel in kale staat van restauratie, kortom álles hielp in het beleven van het onderwerp.
  Ik vond de vitrine van Michael Borremans érg goed en ook de twee kamers van Danielle van Ark!! Van Folkert de Jong had ik iets groters en confronterenders verwacht, maar ja wat is verwachting..onzinnig natuurlijk.
  Heel hartelijk gefeliciteerd met alle uitstekende reviews, we volgen je via de NRC. En mocht het tóch nog eens lukken in Venetië, dan boeken we hoor en willen we graag een persoonlijke rondleiding van je, dat lijkt ons helemaal te gek.
  Heel veel goeds en groeten gewenst,
  Gerard en Janine,
  Kollumerpomp

 2. Beste Nina,
  Naar aanleiding van jouw veelzijdige interessante werk op je site stuur ik je dit bericht. Ik denk er al een tijd aan om een goede tekst te laten schrijven over mij en mijn werk. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik dit moet gaan aanpakken. Ik probeer een structuur aan te leggen voor de communicatie vanuit mijn website en sociaal media over mijn werk, maar ben nog wat wiebelig. Dat is eigenlijk ook hoe ik ben, maar goed… 😉
  Hoe ga jij te werk? Een stukje advies en tekst… wellicht is het handig even een keer te bellen? Ik ben nl erg benieuwd en geïnteresseerd. Ik hoor traag van je. Maar eerst een fijn weekeind! Groeten Marjon

Geef een reactie